Ua faia e Walmart le Brain Corp 'O le Fa'atauga Sili i le Lalolagi mo Inventory Scanning Robots'

Sam's Club, le faleteuoloa kalapu ma le sui-na'o lima o Walmart, ua faipaaga ma AI kamupani Brain Corp e faamaea ai le faalauiloaina i le atunuu atoa o "stock-scanning" olo ua faaopoopo atu i vaʻa o loʻo i ai nei o robot scrubbers.
I le faia o lea mea, ua faia ai e Walmart le Brain Corp "o le kamupani sili ona tele i le lalolagi o loʻo tuʻuina atu masini suʻesuʻe suʻesuʻe," e tusa ai ma le kamupani.
"O le matou sini muamua i le Sam's Club o le liliu lea o mea sa masani ona faʻaalu i le fufulu i se mea e sili atu le faʻaogaina o tagata," o le tala lea a Todd Garner, sui peresitene o le pulega o oloa i le kalapu.
“O a tatou sima tuto'atasi ua alu i luga ma tua atu.I le faʻaopoopoga i le faʻateleina o le tumau ma le tele o le faʻamamaina o fola, e tuʻuina atu i tagata faigaluega faʻamatalaga taua.
“I le Kalapu a Sam, o la tatou aganu'u e fa'atatau i tagata.O nei su'ega e fesoasoani i tagata faigaluega ia mautinoa o loʻo faʻatau atu oloa, tau saʻo, ma faigofie ona maua, ma faʻafaigofie ai fegalegaleaiga tuusaʻo ma o tatou tagata.
O le tu'uina atu o le toeitiiti 600 su'esu'ega olo i luga o le feso'ota'iga amata i le fa'ai'uga o Ianuari 2022 ua avea ai le Brain Corp ma ta'uta'ua i le lalolagi e tu'uina atu masini su'esu'e su'esu'e.
"O le saoasaoa ma le lelei na faʻaogaina e le Sam's Club le faʻaogaina o tekonolosi faʻatau oloa o se faʻamaoniga lea o le malosi o la matou 'au," o le tala lea a David Pinn, Pule Sili o Brain Corp.
"O le faʻaaogaina o suʻesuʻega suʻesuʻe, o kalapu a Sam i le atunuʻu atoa e maua ai le taimi moni i le tele o faʻamaumauga taua o suʻesuʻega e mafai ona latou faʻaogaina e faʻamalamalama atili ai le faia o filifiliga, pulea lelei kalapu ma tuʻuina atu ia i latou se poto masani kalapu.sui usufono.”
I le fa'aaogaina o se fa'ata'ita'iga fa'a-lua, ua fa'apipi'i ai le masini su'e fou mamana i luga o le toeitiiti atoa le 600 otometi fa'amama ua uma ona fa'apipi'i i Sam's Clubs i le atunu'u atoa.
O olo o lo'o fa'aogaina le BrainOS fa'aogaina AI-powered, BrainOS, tu'ufa'atasia le tuto'atasi sili ona lelei ma le faigofie o le fa'aoga ma masini malosi.
O le taimi lava e fa'apipi'i ai i luga o le solo, o olo su'esu'e su'esu'e e feso'ota'i i ao e aoina fa'amaumauga a'o latou feoa'i tuto'atasi i le kalapu.A'o fa'agasolo fa'agaioiga, fa'amatalaga e pei o le fa'avasegaina o oloa, fa'atonuga o le planogram, tulaga fa'atau oloa, ma siaki sa'o o tau o le a fa'aavanoaina i kalapu.
O vaega ta'itasi e fa'ate'aina ai le mana'omia mo le fa'aalu o le taimi ma e ono le sa'o fa'agaioiga tusi lesona e mafai ona a'afia ai le maua o oloa, aafiaga o tagata, po'o le fa'aleagaina ona o se fa'atonuga le sa'o.
Faʻauluina i lalo: Tala Fou, Faleoloa Robotics Faʻailogaina ma: Paʻaga, Lelei, Faiʻai, Kalapu, Kalapu, Kamupani, Ki, Faʻamatalaga, Aafiaga, Itupa, Galuega, Target, I totonu o le Kalapu, Malamalama, Inventory, Creation, Product, Robot, Sam, Va'ai, su'esu'e, fufulu, fa'atau, taimi, olo, walmart
Faʻavae ia Me 2015, Robotics ma Automation News ua avea nei ma se tasi o nofoaga sili ona faitau i lona ituaiga.
Fa'amolemole lagolago i matou e ala i le avea ma se tagata fai saofaga totogi, po'o ala i fa'asalalauga ma sponsorship, po'o le fa'atau mai o oloa ma tautua mai le matou faleoloa, po'o se tu'ufa'atasiga o mea o lo'o i luga.
O lenei 'upega tafaʻilagi ma mekasini fesoʻotaʻi ma nusipepa faʻavaiaso na faia e se vaega toʻaitiiti o tusitala faʻapitoa ma faʻapolofesa faʻasalalau.
Afai ei ai ni au fautuaga poʻo ni faʻamatalaga, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou i soʻo se tuatusi imeli i luga o la matou itulau faʻafesoʻotaʻi.


Taimi meli: Nov-21-2022